Antti III


"Ota paita pois"
, sanoit kesken aamupalan. Hetken mietin, kuulinko oikein. Luit syönnin lomassa sanomalehteä, nostamatta katsetta siitä. Riisuin yöpaitani, laskin sen penkille ja join viimeiset mehut lasista. "Mene lattialle, tuohon", katsoit edelleen lehteä ja osoitit lattiaa vieressäsi. Nousin hieman hämilläni, mutta tottelin. "Ota nuo housutkin pois". Riisuin housut ja jätin ne lattialle. Käskit minut parin metrin päähän pöydästä.

Olin polvillani, ylävartaloni lattiassa, selkä kaarella, takapuoli pystyssä. Kiihotuin käskyistäsi. Joit kahvisi loppuun, taitoit lehden pois ja nousit ylös. Tulit taakseni lattialle, kokeilit sormella kostunutta pilluani. "Jalat yhteen", komensit ja työnnyit sisääni heti, kun jalkani osuivat toisiinsa.

Pidit kätesi lanteillani ja määräsit tahdin, kun nait minua nopeilla työnnöillä. Minä voihkin kiimaisena otteessasi. Olin laukeamassa, kun vedit kyrpäsi ulos. Katsoit minua ja käskit pysyä paikoillaan. Kidutit minua. Vaikeroin.

Läimäisit kämmenellä pakaroita, vuorotellen. Puristelit ja hivelit niitä. Läimäisit taas, kolmannen kerran. Sattui ja kiihotti samalla.

Työnnyt taas sisääni ja jatkoit nopeita työntöjäsi. Kun huusin orgasmin vallassa, sinä vedit kyrpäsi ulos. Käskit edelleen pysyä liikkumatta, mikä oli orgasmin pyörteissä vaikeaa. Vinguin ja hengitin kiihtyneesti. Työnnyit taas märkään, kiimasta sykkivään pilluuni. Odotit hetken ja aloitit kiduttavan hitaat työnnöt.

Laukesin toisen ja kolmannen kerran sinun vain jatkaessa hitaita työntöjäsi. Äkkiä tartuit lanteistani kovemmin ja kyrpäsi liikkui pillussani nopeasti, nopeammin. "Käänny!", huusit yllättäin, samalla kun vedit kyrpäsi ulos.

Makasin lattialla selällään ja puristin käskystäsi rintojani yhteen. Työnsit kyrpääsi niiden väliin muutaman kerran ja laukesit huutaen. Irrotit otteeni rinnoistani ja levitit hieroen spermasi niille. Nipistit nännejä, voihkaisin.

Siirryit kyljellesi viereeni. Veit toisen kätesi pillulleni ja työnsit kaksi sormea sisääni. "Nyt saat liikkua", kuiskasit korvaani. Tartuin käteesi ja liikuin samaan tahtiin sormiesi kanssa. Siirsit sormesi klitorikselleni ja sait minut vaikeroimaan. Kun sain rajun orgasmin, työnsit sormet sisääni. Pari työntöä ja jäit paikallesi.

Kun orgasmi laantui, käperryin kainaloosi. Silitit hiuksiani tahmaisella kädellä ja kysyit satutitko. "Et. Oli ihanaa", vastasin ja kurotin suutelemaan sinua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti