Antti IV


Turhan riidan jälkeen, matkalla kotiin, oli autossa hiljaista. Kauan sitten, elokuisena iltana, olit poiminut minut kyliltä autosi kyytiin ja vienyt ensimmäistä kertaa kotiisi. Olit tuolloin juuri täyttänyt 21 vuotta, minä kuusi vuotta vanhempi.

Pimeällä hiekkatiellä pysäytit auton ja laskit kätesi reidelleni. Katsoit eteenpäin. Siirsit kättäsi kohti pilluani, hipaisit sitä housujen kankaan läpi ja nielaisit kuuluvasti. Nostit kätesi rinnalleni ja puristit hellästi. "Saanko mä panna sua?" Hymyilin vastaukseksi.

Kotitilallasi veit minut kädestä kiinni pitäen aittaan. Käännyit puoleeni ja painot haparoiden suusi vasten omaani ja imit huuliani samalla kun kätesi puristivat pakaroita. Huulilta siirryit kaulalle ja korviin. Tekosi enemmän kutitti kuin kiihotti. Katsoit rintojani, riisuit paitani ja näpersit rintaliivejä auki pitkään. Kun rintani vihdoin olivat paljaina edessäsi, kourit niitä. Kun suusi tavoitti nännin, voihkaisin.

Hitaasti riisuin sinut, paitasi, housusi, kenkäsi, sukkasi. Seisoit edessäni pelkissä boksereissa. Annoin katseeni vaeltaa vartalollasi. Olit hoikka ja jäntevä. Ja pitkä. Pääsi ylettyi lähes kattoon matalassa aitassa. Katseeni jäi boksereihin, joiden etumusta koristi kovettunut kyrpäsi. Nuolaisin huuliani.

Kaadoit minut kovalle sängylle, joka natisi allamme. Riisuit farkkuni ja pitsiset alushousuni. Makasin alasti edessäsi. Tulit viereeni, heitit bokserisi lattialle, veit kätesi pillulleni ja käytit sormea sisälläni. Tulit päälleni makaamaan ja tunsin kyrpäsi etsivän tietään sisääni. Työnnyit sisääni kerran, toisen ja kolmannen. Neljännen kerran jälkeen vedit kyrpäsi ulos, kierähdit viereeni ja painoit pääsi tyynyyn. "Sori", mutisit hiljaa.

Silitin hiuksiasi. Käteni vaelsi selällesi, pakaroillesi ja takaisin niskaasi. Hellästi käänsin sinut selällesi. Suutelin sinua. Siirryin alas, jalkoväliisi. Otin velton kyrvän suuhuni, se maistui spermalta ja pillultani. Imin sitä vuoroin hellästi, vuoroin lujasti. Hengityksesi kiihtyi, voihkit hiljaa. Kun pilluni kostui himosta, tunsin kyrpäsi kovettuvan suussani.

Istuin päällesi, kyrpäsi upposi sisääsi. Liikutin itseäni hitaasti päälläsi, sinä nostit kätesi rinnoilleni. Laitoin käteni käsiesi päälle ja ohjasin puristamaan rintoja liikkeitteni tahdissa. Siirsin toisen kätesi pillulleni ja pyöritin sormeasi klitoriksella. Sinä huohotit ja minä voihkin.

Laukesit sisääni toisen kerran. Pysähdyin päälläsi ja sormet kiihdyttivät tahtiaan klitoriksella, voihkin äänekkäästi, kunnes selkäni kaareutui ja orgasmi valtasi minut. Vedit minut viereesi ja halasit lujaa. Olin vienyt poikuutesi."

Illan hämärässä auto pysähtyi samalle pihalle kuin muistoissani vuosia, vuosia sitten. Katsoit minua. Hengitykseni oli kiihtynyt, kovat nännit näkyivät selvästi paitani läpi. "Mennäänkö aittaan? Saanko mä panna sua?", kysyit silmää iskien. Hymyilin vastaukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti