Antti II


Heräsin ennen kukonlaulua. Katselin hymyillen nukkuvaa, alastonta sinua pitkään. Halusin sinua, mutta tiesin kuinka vihasit herätä liian aikaisin. Huokaisten nousin, saisit herättyäsi ottaa minut, miten tahtoisit.

Join jo kylmennyttä teetä, kun kävelit alasti vierestäni keittämään kahvia itsellesi. Puraisin huultani, kun huomasin kovenneen kyrpäsi. Kahvinkeittimen alkaessa pulputtaa tulit taakseni, kumarruit ja sujautit toisen kätesi yöpaitani kauluksesta sisään ja puristit rintaani. Taivutin pääni taakse ja katsoin silmiisi, hymyilit ja suutelit minua.

Irrotin otteesi ja käännyin pirtinpenkillä istumaan sinun suuntaan. Kyrpäsi oli houkuttelevana edessäni. Otin käteeni pöydältä avoimesta purkista kookosöljyä, hieroin sen kädessäni sulaksi ja tartuin kovaan kyrpään. Liikutin liukkaita käsiä kyrvällä edestakaisin, rytmikkäästi runkaten. Puristin hellästi, välillä kovemmin. Siirsin kädet palleillesi ja otin terskan suuhuni. Imin sinua ahnaasti, samalla kun käteni puristivat pallejasi.

Olit lähellä huippuasi, tartuit hiuksiini ja ohjasit pääni liikettä. Imin rajusti, samalla kun kyrpäsi liikkui suussani edestakaisin. "Helvetti! Nainen!", huusit samalla, kun laukesit suuhuni. Päästit otteesi hiuksistani, kun nuolin kyrpääsi puhtaaksi.

"Huomenta", sanoit ja annoit pusun otsalleni. "Hyvää huomenta kulta", vastasin hymyillen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti