Sami II


Kuljen hämärää rappukäytävää ylimpään kerrokseen. Tunnen tutun tuoksun entistä selvemmin, sinä tuoksut aina tältä. Jo pelkkä tuoksu saa minut kiihottumaan. Tiedän sinun olevan täällä.

Saavun seitsemänteen kerrokseen ja työnnän avaimen kotioveni lukkopesään. Kuulen sinun liikkuvan takanani ja yhtäkkiä tunnen sormesi puristavan kaulaani, toinen kätesi nousee rinnalleni ja puristuu siihen kovaa. Voihkaisen ääneen, tunnen kuinka pilluni kostuu kiihkosta.

-Tänään mä nain sua kunnolla, kuiskaat korvaani ja puraiset kaulaani. 

Kun saan oven auki, työnnät minut sisälle ja suljet oven takanasi. Samalla, kun riisun takkini ja kenkäni, olet riisunut jo itsesi alasti. Kun otan askeleen sinuun päin, vedät minut kiinni lämpimään vartaloosi. Pidät kättä niskassani ja toisen pakaroillani, kun suutelet ahnaasti minua. 

-Mene alas, nain sua ensin suuhun, sanot ja laskeudun polvilleni eteesi. Keräät kaikki hiukseni käteesi ja otat lujan otteen niistä. Avaan suuni ja työnnät kovan kyrpäsi kokonaan suuhuni. Yritän estellä sinua, mutta kyrpäsi työntyy aina vain uudelleen syvälle suuhuni.

Siirrytään eteisestä makuuhuoneeseen, jossa riisut minut alasti. 

-Nyt sitä persettä tänne, sanot vaativaan sävyyn ja työnnät minut sänkyä päin. Seison sängyn vieressä ja kumarrun sen ylle. Kuulen kuinka avaat kondomin paketistaan ja asetat sen paikoilleen. Otat sängyn vierestä yöpöydältä kookosöljypurkin, avaat sen ja hierot öljyä kyrpääsi. Tulet taakseni ja lyöt avokämmenellä pakaroilleni.

Aah, huuto pääsee suustani, kun lyöt pakaroitani uudelleen ja saat ihon kihelmöimään. 

Ohjaat kyrpäsi anaaliin ja runnot itsesi sisään tiukkaan perseeseeni.

-Ai, Sami! Ei, lopeta! Lopeta.. 

Otat lanteistani kiinni, kyrpäsi on kokonaan sisälläni. Nait minua lujaa, etkä kuuntele pyyntöjäni lopettaa. 

Ensimmäinen anaalipanoni kiihottaa, itkettää ja tekee kipeää, nautin kuitenkin tuosta tuskasta. Kyrpäsi tuntuu valtavalta sisälläni. Nait aina laukeamiseesi asti, irrottaudut minusta ja heität kondomin lattialle. 

Käyt sängylle selällesi makaamaan ja nostat kädet niskaasi.

-Imehän se taas kovaksi, sanot hymyillen ja isket silmää minulle. 

Tulen sängylle jalkojesi väliin, sidon hiukset nutturalle pääni päälle ja otan velton, kondomilta ja spermalta maistuvan kyrvän suuhuni. Imen sitä ahnaasti juuresta terskaan. Kun siirryn imemään pallejasi ja siirrän käden kyrvällesi, otat kiinni ranteestani ja kielellä käsien käytön.

Imen pallejasi rajusti ja huokaat nautinnollisesta kivusta. Katson silmiisi pallit suussani ja saan sinut hymyilemään.

-Hyvä tyttö, jatka vaan. 

Kiihotun entisestään sanoistasi ja palliesi imemisestä, tunnen kuinka pilluni kostuu yhä enemmän. 

Siirryn taas kyrpääsi. Nuolen sitä juuresta terskaan ja takaisin. Otan terskan suuhuni ja liikutan huuliani sen ympärillä. Otan kovan kyrpäsi kokonaan suuhuni ja hieron terskaa kitalakeeni. Tunnen kyrpäsi kovenevan entisestään. Kyrpäsi liikkuu huulillani kiihottaen minua vain lisää. 

-Sami, voitko sä naida mua? kysyn hiljaa ja katson silmiisi. Hymyilet ja nouset istumaan. Työnnät minut sivuun jalkojesi välistä. 

Siirryn sängylle pylly pystyssä, sinä tulet taakseni ja hyväilet pakaroitani. Lyöt avokämmenellä kumpaankin pakaraan ja levität jalkani äärimmilleen. Ohjaat kovan kyrvän sisälle märkään, kiimasta valuvaan pilluuni.

Työnnyt hitaasti sisääni kokonaan ja yhtä hitaasti vetäydy pois. Jatkat hitaita, kiduttavan hitaita työntöjäsi sisään ja ulos. Saat minut vaikeroimaan ja pyytämään lisää. 

Pakotat minut vasten sänkyä laskeutumalla päälleni koko painollasi. Työnnyt edelleen sisälleni hitaasti, uudelleen ja uudelleen. 

-Tätähän sä halusit, kuiskaat korvaani ja suutelet korvalehteäni. 

Voihkaisen vastaukseksi. 

Nouset päältäni ja vedät kyrvän viimeisen kerran pillustani. Olen kiihottuneempi kuin koskaan. 

Siirryt makaamaan vierelleni. 

-Ime mut vielä loppuun ja niele kaikki, ihan kaikki sperma

Nousen ja tulen taas jalkojesi väliin. Otan märän, kovan kyrpäsi suuhuni ja alan imemään sitä nopealla tahdilla. Kyrpäsi uppoaa välillä suuhuni kokonaan, välillä imen vain terskaa.

Huudahdat ja tunnen, kuinka kyrpäsi alkaa sykkiä ja spermaa roiskuu suuhuni. Jatkan imemistä, kunnes olen niellyt kaiken sperman ja tunnen kyrpäsi veltostuvan. 

Nuolen kyrpäsi vielä puhtaaksi ja nousen jalkovälistäsi. Kun pyyhin suupielet käteeni, katselet minua hymyillen. 

Markus II

Lue henkilön kuvaus täältä!

On kylmä ja aurinkoinen helmikuun päivä, pakkanen nipistelee poskiani ja lumi narskuu jalkojeni alla. Kun kävelen kotini parkkipaikan poikki, näin sinut viereisen talon alaovella. Viitot oven raosta minua tulemaan luoksesi.

Tulen perässäsi rappukäytävään. Kuiskaat korvaani "hei" ja tartut käteeni. Kuljen perässäsi rappusten juurella olevaan syvennykseen. Riisut lapaset käsistäni ja nostat ne takkini huppuun. 

Työnnät minut seinää vasten ja painat huulesi huulilleni. Siirrät toisen käteni collegehousujesi sisään ja saan käteeni kovan kyrvän. Silitän sen sileää pintaa ja tunnen kiihottuvani. Pilluni kostuu ja huuleni lämpenevät ahnaista suudelmistasi. 

Käännät minut kasvot seinään päin ja lasket housujani paljastaen pakarani. Tulet kiinni minuun, tuot kätesi pillulleni ja toisen suulleni. 

Shhh, ihan hiljaa, kuiskaat korvaani ja tukahdutat huokaukseni kädelläsi. Suutelet niskaani ja työnnät sormen sisääni. Työnnät vuoroin sormea sisään ja vuoroin hierot klitoristani lähes orgasmiin asti.

Irrotat otteesi minusta, otat kyrpäsi esiin housuista ja tuot sen häpyhuulilleni.

-Markus, kuiskaan juuri ja juuri kuuluvasti. Olen järjettömän kiihottunut sinusta ja kiinnijäämisen pelosta.

Ohjaat kovan kyrpäsi sisääni ja peität suuni taas kädelläsi. Toinen käsi hieroo klitoristani samalla, kun työnnyt sisälle märkään pilluuni yhä uudelleen.

Orgasmi saa kehoni vapisemaan ja huudan ääneti nautinnosta. Puret hampaasi niskaani ja työnnnyt vielä kerran sisääni, laukeat.

Suutelet niskaani, siirrät kätesi rinnoilleni ja puristat niitä kovakouraisesti. Odotat sykkeesi ja hengityksesi tasaantumista. 

-Helvetti sä tunnut hyvältä, kuiskaat korvaani ja vetäydy irti minusta. Siirrät kyrpäsi housujesi sisään ja nostat omani ylös. 

Halaat minua takaapäin ja kuiskaat vielä "kiitos Saara, kiitos". Irrotat otteesi ja lähdet nousemaan portaita ylös kotiisi. Minä suunnistan ulko-ovelle ja tervehdin pihalla vastaantulevaa naista hymyillen.