Satujen päähenkilöt

Saara eli minä, 38-vuotias maatalon emäntä, hääjärjestelijä, opiskelija, naapuri, rikas perijätär  ja millon mitäkin. Saara on pehmeän muhkea ja sopivan lyhyt, 162-senttisellä varrellaan. Saaralla on vaaleat pitkät hiukset, siniharmaat silmät ja täyteläiset, suuret rinnat. Saara ei ole pettäjä, vaikka vehtailee milloin kenenkin kanssa. Saara on yhden miehen nainen. Saara rakastaa suuseksistä, erityisesti antajana. Saara saa helposti ja paljon orgasmeja. Saara tykkää voihkia, huohottaa, huutaa, kirkua ja kiljua panopuuhissa. Muutoin Saara on hyvin hiljainen nainen.

Antti, 32-vuotias maatalon isäntä. Hiljaisen maalais-Saaran kiivasluonteinen avopuoliso. Antti on vaalea ja vahva, tavallinen suomalainen maalaisjuntti. Hellä ja raju, intohimoinen rakastaja. Antilla on täydellinen kyrpä suihinottoon ja Antin onneksi Saara rakastaa antaa miehelleen suuseksiä.

Tuomas, 37-vuotias palomies. Kiireisen hääjärjestelijä-Saaran teini-ihastus ja nykyinen hääpano. Tuomaksen hymy sulattaa jäätyneenkin Saaran ja saa hymyilemään hölmöä hymyä. Tuomas on erityisen hyvä suutelemaan ja innokas kokeilemaan kaikkea mikä liittyy seksiin Saaran kanssa.

Joona, 45-vuotias oman salin omistaja ja henkilökohtainen valmentaja sekä työmies, jonka työvaatteissa tuoksuu terva ja savu. Rikkaan Saaran vakipano. Lihaksikas, tatuoitu, kalju, komea kuin veistos ja tietää sen itsekin. Joonan kyrpä on iso, valtava ja alapää on aina siistiksi vahattu, kuten koko muukin vartalo. Joona pitää korkokengistä ja punaisesta kynsilakasta, naisellaan.

Kai, paljon nuorempi kuin Saara. Mystinen ja kaunis. Kai tykkää Saaran rinnoista, paljon.

Ville, 30-vuotias suutari. Taiteilija-Saaran sielunkumppani ja suuri rakkaus. Villellä on oljenväriset, vyötärölle ulottuvat rastat. Ville soittaa taidokkaasti kitaraa ja pianoa. Ja laulaa äänellä, jota Saara voisi kuunnella aina. 

Markus, varastomies. Ikä ei tiedossa. Sinisilmäinen, kalju ja parrakas Markus on huolettoman, seksiä ja unelmointia rakastavan Saaran pitkäaikanen haaveilun kohde. Markus ja Saara asuvat vastapäisissä kerrostaloissa. Saaran keittiöstä näkee suoraan Markuksen makuuhuoneeseen.

Sami, 36-vuotias IT-alan osaaja ja päiväkodin jokapaikanhöylä. Samilla on kaksi lasta ja yksi vaimo sekä salainen rakastaja-Saara. Sami pitää erityisesti suuseksistä, alistamisesta ja omaa jalkafetissin. Sami on tuntenut Saaran aina siitä asti, kun täytti 20 vuotta ja menetti poikuutensa hänelle. Sami pitää Saaraa seksin jumalattarena, mutta ei halua tältä sen enempää.

Teuvo, 39-vuotias ammattiautoilija. Teuvo on ujon ja hiljaisen kirjastonhoitaja-Saaran unelmien mies. Teuvo on kalju, ruskeasilmäinen ja harmaapartainen. Teuvolla on ihollaan tatuointeja, silmissä kiehtova katse ja allaan jenkkiauton lisäksi usein moottoripyörä tai nainen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti