Tuomas II


Oli elokuinen iltapäivä, kesän viimeiset häät. Sain juhlapaikan koristelut valmiiksi juuri, kun ensimmäiset autot saapuivat pihaan. Tarjoilijat lähtivät shamppanjatarjottimien kanssa ulos vierailta vastaan, minä siirryin keittiöön varmistamaan kaiken olevan ajallaan valmista.

Olin ollut kiireinen suurissa häissä. Viimeisiä tarjottavia järjestäessäni pöytään, alkoi karaoke viihdyttää vieraita. Hymyilin, kun kuulin selkäni takaa ensitahdit laulusta, jota teininä olin rakastanut. Tarjotin tippui lattialle, kun laulaja lauloi ensimmäiset sanat. "Tuomas, perkele", sihahdin hampaiden välistä ja kyykistyin kerämään pikkuleipiä laittialta. Kävelin ripeästi keittiöön ja vedin syvään henkeä. Kohtaamisestamme oli yli kaksi kuukautta ja toivoin, etten enää ikinä olisi törmännyt sinuun.

Vein saliin uudet pikkuleivät, kun olit lopettamassa laulua. Silmäsi seurasivat jokaista liikettäni. Tunsin punastuvani. Kun katsoin sinuun, hymyilit. Vastasin hymyyn. Huomasin perhoset vatsassa ja epäilin mielenterveyteni pettäneen.

Yllätit minut tyhjästä keittiöstä. Sanomatta sanaakaan työnsit minut seinää vasten ja painoit huulesi huulilleni. Sulin suudelmaan, jalat tuntuivat pettävän alta. Nostit hameeni helmaa ja kosketit pilluani. "Ei täällä", sain kuiskattua. Työnsit kaksi sormea sisääni, en halunnut estää. Voihkaisin, kun otit kosteat sormet pillusta ja toit ne huulilleni ja työnsit ne suuhuni. Imin sormiasi ahnaasti, katsoin silmiisi. Halusin sinua järjettömän paljon.

"Tunnin päästä aitalla", sanoit ja katosit keittiöstä. Valuin lattialle istumaan. Halusin itkeä ja lähteä kotiin, mutta en voinut liikkua ja typerä hymy ei kaikonnut huuliltani.

Ikuisuudelta tuntuneen tunnin jälkeen lähdin aitalle, sinä seisoit jo siellä seinään nojaten. Kysyin itseltäni kerta toisenta jälkeen miksi, saamatta vastausta. Kun pääsin luoksesi, otit minua kädestä ja lähdit kävelemään nopeasti vierasmökkejä kohti.

Pysähdyit pienen mökin pahalla, avasit oven, talutit minut sisälle. Siellä tuoksui huumaava vanilja. Näin hennosti lepattavat kynttilät, ruusun terälehdet, mansikat ja shamppanjan. Vedit minut itseäsi vasten, suutelit hellästi. Avasit niskastani nutturan ja riisuit mekkoni. Katsoit minua ja silitit hiuksiani. Seisoin alasti edessäsi. Riisuit itsesi, katse koko ajan minussa.

Ohjasit minut sängylle selälleen, levitit jalkani ja katsoit minua. Varovasti levitit häpyhuuliani ja työnsit kielesi sisääni. Selkäni kaareutui ja voihkaisin. Laukesin pian, suusi ja sormiesi hyväillessä pilluni. Tulit viereeni makoilemaan, painoit kasvosi hiuksiini ja annoit käden vaeltaa vartalollani.

Kun hengitykseni oli tasaantunut, nousit päälleni ja työnsit kovan kyrpäsi hitaasti sisääni. Nait minua hitailla, rytmikkäillä työnnöillä. Kiedoin sääreni ympärillesi ja liikuin samaan tahtiin kanssasi. Katsoit minua silmiin ja kerroit, kuinka kaunis olin. Kun kiihdytit tahtiasi, minä nostin käteni selkääsi. Painoin kynteni ihoosi, kun orgasmi saavutti minut. Sinä laukesit sisääni ja jäit päälleni makaamaan.

Silitin hiuksiasi, suutelin otsaasi. Halusin sinua vain lisää. Käteni vaeltelivat selässäsi, niskassasi. Hengitykseni tiheni, kiemurtelin kiimasta allasi. Tunsin kyrpäsi kovettuvan uudelleen. "Ota mut vielä, Tuomas", kuiskasin korvaasi ja nuolaisin korvalehteäsi. Nostit päätäsi ja katsoit hymyillen silmiini.

Nousit päältäni ja käänsit minut toisinpäin. Asetit tyynyjä alavatsani kohdalle ja minun maatessani siinä pylly hieman pystyssä, työnnyit takaapäin sisääni. Selkäni kaareutui ja nostin pääni tyynystä. Sinä imit korvaani samalla, kun nait minua. Kätesi hakeutui rinnalleni, sormet tarttuivat nänniini ja vetivät sitä hellästi.

Nostit minut kontilleen ja aloit naida rajummin. Olin kiimasta sekaisin ja voihkin äänekkäästi. Pidit lanteistani kiinni ja työnnyt sisääni yhä uudelleen. Hiljensit vauhtia, etsit toisella kädellä klitorikseni ja pyörivin liikkein hyväilit sitä sormin. Puristin lakanaa käsilläni, kun taas yksi orgasmi ravisutti kehoani. Tiukensit taas otettasi lanteistani ja nait kovaa, kovempaa. Vielä. Kunnes vedit kyrpäsi pillustani ja sotkit selkäni spermalla. 

Huohottaen, hikisinä kietouduttiin toisiimme. Hölmö hymy huulilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti