Joona I


"Mä haluan sua."
 Luin viestisi uudelleen ja hymyilin. Odotin hetken ennen kuin vastasin "mä sua". Kysyit olenko kotona, jos tulisit nyt. "Olen. Tule. Odotan sua."

Kymmenen minuutin kuluttua seisoin eteisessä seinään nojaten ja kuulin auton ajavan pihaan. Olin jo himosta kostunut, nännit kovettunut. Avasit oven ja katsoit minua hetken. Olin alasti, vain korkokengät jalassa. Tiesin sinun haluavan minut juuri niin.

Tuoksuit tervalta ja savulta. Rakastin tuota hajua, kiihotuin siitä lisää. Tulit eteeni, laskit työhousujasi ja otit kovettuneen kyrpäsi käteesi. Levitin jalkani ja samalla työnnyit sisääni. Jäit hetkeksi paikoillesi, voihkin ja yritin kiemurrella otteessasi.

"Nai mua", pyysin anoen. Nostit kätesi vasten seinää, minä tartuin ranteisiisi. Vedit kyrpäsi lähes ulos ja rajusti takaisin sisään. Uudestaan. Kiduttavan hitaasti. Katsoit koko ajan silmiini ja hymyilit pilke silmissä.

Käänsin katseeni pois silmistäsi ja huusin nautinnollisesta kivusta, kun iso kyrpäsi täytti tiukan pilluni kerta toisensa jälkeen. "Sä tunnut helvetin hyvälle.", kuiskasit korvaani ja liikuit nopeammin.

Huusit ja työnnyit viimeisen kerran syvälle sisääni. Huohotit ja jäit hetkeksi paikoillesi. Huokaisit ja vetäydyit irti minusta. Siirsin käteni valuvalle pillulleni ja aloin hyväillä paisunutta klitoristani. Sinä nostit housut jalkaan ja suutelit minua nopeasti. Avasit oven ja silmää iskien astuit ulos samalla, kun minä vaikeroin orgasmin pyörteissä.

"Nähdään. Ja naidaan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti