Markus II

Lue henkilön kuvaus täältä!

On kylmä ja aurinkoinen helmikuun päivä, pakkanen nipistelee poskiani ja lumi narskuu jalkojeni alla. Kun kävelen kotini parkkipaikan poikki, näin sinut viereisen talon alaovella. Viitot oven raosta minua tulemaan luoksesi.

Tulen perässäsi rappukäytävään. Kuiskaat korvaani "hei" ja tartut käteeni. Kuljen perässäsi rappusten juurella olevaan syvennykseen. Riisut lapaset käsistäni ja nostat ne takkini huppuun. 

Työnnät minut seinää vasten ja painat huulesi huulilleni. Siirrät toisen käteni collegehousujesi sisään ja saan käteeni kovan kyrvän. Silitän sen sileää pintaa ja tunnen kiihottuvani. Pilluni kostuu ja huuleni lämpenevät ahnaista suudelmistasi. 

Käännät minut kasvot seinään päin ja lasket housujani paljastaen pakarani. Tulet kiinni minuun, tuot kätesi pillulleni ja toisen suulleni. 

Shhh, ihan hiljaa, kuiskaat korvaani ja tukahdutat huokaukseni kädelläsi. Suutelet niskaani ja työnnät sormen sisääni. Työnnät vuoroin sormea sisään ja vuoroin hierot klitoristani lähes orgasmiin asti.

Irrotat otteesi minusta, otat kyrpäsi esiin housuista ja tuot sen häpyhuulilleni.

-Markus, kuiskaan juuri ja juuri kuuluvasti. Olen järjettömän kiihottunut sinusta ja kiinnijäämisen pelosta.

Ohjaat kovan kyrpäsi sisääni ja peität suuni taas kädelläsi. Toinen käsi hieroo klitoristani samalla, kun työnnyt sisälle märkään pilluuni yhä uudelleen.

Orgasmi saa kehoni vapisemaan ja huudan ääneti nautinnosta. Puret hampaasi niskaani ja työnnnyt vielä kerran sisääni, laukeat.

Suutelet niskaani, siirrät kätesi rinnoilleni ja puristat niitä kovakouraisesti. Odotat sykkeesi ja hengityksesi tasaantumista. 

-Helvetti sä tunnut hyvältä, kuiskaat korvaani ja vetäydy irti minusta. Siirrät kyrpäsi housujesi sisään ja nostat omani ylös. 

Halaat minua takaapäin ja kuiskaat vielä "kiitos Saara, kiitos". Irrotat otteesi ja lähdet nousemaan portaita ylös kotiisi. Minä suunnistan ulko-ovelle ja tervehdin pihalla vastaantulevaa naista hymyillen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti