Antti V


Sammutin suihkun ja kiedoin pienen pyyhkeen ympärilleni. Puhelimeni ilmoitti viestistä. "Tule ulos. Heti." Päähäni ehti kymmeniä ajatuksia, mitä kamalaa sinulle olikaan tapahtunut. Sujautin kumpparit jalkaan ja avasin oven.

Ulkona syksyisen aamun usva. Seisoit traktorisi vieressä työvaatteissa, kyrpä kädessä. "Antti..", naurahdin ääneen sinut nähdessäni. Avasin pyyhkeen ja pudotin sen maahan, kun kävelin luoksesi. Kylmä ilma sai alastoman ihoni kananlihalle ja nännit koviksi.

Kävin polvilleni eteesi ja otin kovan kyrpäsi käteeni. Nuolaisin terskaa ja nostin katseeni sinuun. Katsoin silmiisi, kun ihana kyrpä upposi suuhuni. Laskit toisen käden märille hiuksilleni ja ohjasit päätäni työntöjesi tahdissa. Kova kyrpäsi työntyi suuhuni uudelleen ja uudelleen.

Lopetit työnnöt ja nostit kätesi hiuksiltani. "Nuole sitä," Otin kyrpäsi juuresta kiinni ja nuolin terskaasi. Pyöritin kieltä sen ympärillä ja imaisin välillä voimakkaasti. Nuolin kyrpääsi juuresta terskaan ja terskasta juureen.

"Lopeta! Käänny kontilles." Tein kuten käskit. Hiekkainen piha tuntui ikävältä paljaiden polvien ja käsien alla. Tulit taakseni ja työnnyit sisääni. Otit lanteiltani kiinni ja nait minua nopeilla työnnöillä. Voihkin nautinnosta. Kyrpäsi työntyi sisääni uudestaan ja uudestaan. Huudahdit, kun työnnyit viimeisen kerran rajusti tiukkaan pilluuni ja laukesit sisääni.

Vedit kyrpäsi sisältäni ja nostit ylävartaloni vasten sinua. Kiedoit toisen käden rinnoilleni ja veit toisen käden spermaa valuvalle pillulleni. Hieroit klitoristani. Nojauduin vasten sinua."Tule vain kulta", kuiskasit korvaani. Nostin käteni rinnoilleni ja puristin kovia nännejäni.

Huusin nautinnosta ja kivusta, kun orgasmi ravisutti kehoani. Jatkoit klitorikseni hyväilyä hitaammin ja huutoni laannuttua kiihdytit taas tahtiasi. Toinen orgasmi sai vaikeroimaan. 

Nostit minut ylös ja suljit tiukkaan syleilyyn. Suutelit mnua otsalle ja nousit traktoriisi. "Tuun ruualle kotiin." Hymyillen, hiekkaa polvissa ja käsissä lähdin uudestaan suihkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti