Sami I


Seisot edessäni boksereissa, side silmillä. Olen riisunut sinut hitaasti, koskettanut vartalosi jokaista kohtaa, suudellut lämmintä ihoasi. Laskeudun polvilleni eteesi, riisun bokserisi. Kyrpäsi on kovana edessäni, otan sen juuresta kädellä tiukan otteen ja upotan sen syvälle suuhuni. Vedän kovan kyrpäsi hitaasti suustani ja upotan sen sinne uudelleen.

Nousen ylös, otan kädestäsi ja johdatan sinut olohuoneeseen. Käyt makaamaan selällesi lattialla olevalle patjalle. Nostan kätesi pääsi yläpuolelle ja kiinnitän ne käsirautoihin.

Seison vieressäsi ja riisun itseni alasti. Kosketan kostunutta pilluani ja huokaisin kiihkosta. Kiihotun katsellessani sinua. Makaat silmät ja kädet sidottuina, ihana kyrpäsi kovana vain minua varten.

Tulen polvilleni viereesi.  Kastan kovan nännini suklaaseen ja tuon sen kasvoillesi, hieron sillä huulesi. Nuolet ja imet niitä ahnaasti saaden minut voihkimaan nautinnosta. Tunnen pilluni kostuvan entisestään.

Siirryn jalkoväliisi ja kaadan kovalle kyrvällesi lämmintä, sulaa suklaata. Nuolen kyrpääsi puhtaaksi pitkin vedoin juuresta terskaan. Uudestaan ja uudestaan. Kaadan lisää suklaata ja nuolen kyrpääsi kuin tikkaria. Otan terskasi suuhuni ja imen lujaa, kerran ja toisen. Otan koko kyrpäsi suuhuni ja imen sitä hitaasti.

Otan kyrpäsi käteeni ja nuolen suklaata palleiltasi. Otan pallit suuhuni ja imen lujasti, samalla käteni liikkuu kyrvälläsi. Voihkaiset.

Siirryn päällesi ja ohjaan kovan, tahmean kyrpäsi sisääni. Liikun päälläsi hitaasti. Kyrpäsi uppoaa sisääni, tiukkaan, märkään pilluuni kokonaan. Voihkin nautinnosta.

Ratsastan ihanalla kyrvälläsi ja hyväilen sormella klitoristani. Laukeat sisääni korahtaen samaan aikaan kun saan valtaisan orgasmin. Varoen tulen päältäsi ja käyn hetkeksi viereesi makaamaa.

Avaan käsirautasi, mutta siteen saat vielä pitää silmilläsi. "Mennään suihkuun", kuiskaan korvaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti