Markus I


Oli helteinen heinäkuu ja iltapäivän aurinko kuumimmillaan, kun kävelin rannalta kotiin. Kuulin auton lähestyvän takaapäin, siirryin syrjemmäs kapealla hiekkatiellä. Ajoit viereeni ja huikkasit avoimesta ikkunasta tulisinko kyytiisi.

Hymyilit. Istuit autossa pelkät shortsit jalassa, ylävartalosi oli paljas, ruskettunut ja hikinen. Istuin autosi etupenkille ja turvavyötä kiinnittäessäni esittelit itsesi. Tiesin kuka olet, olin katsellut sinua usein. "Saara, naapurin Saara."

Katselin sinua hymyillen. Tunsin kiihottuvani pelkästä läsnäolostasi. Kuin ajatuksesta nostit mekkoni helmaa ja laskit kätesi paljaalle reidelleni. Huokaisin hiljaa.

Pysäytit auton syrjäiselle metsätielle, pyysit nousemaan autosta. Tulit eteeni, otit pääni käsiisi ja painoit huulesi huulilleni. "Haluan panna sua", kuiskasit, kun irrotit huulesi omiltani. Katsoin sinua ja riisuin kesämekkoni. Seisoin edessäsi alasti. Olin halunnut sinua kauan.

Käskit minut selkä sinuun päin, kädet auton konepellille. Levitit jalkani ja hipaisit sormella pilluani. Voihkaisin. Riisuit itsesi alasti ja tulit taakseni. Painauduit kiinni minuun, otit rintani käsiisi. "Haluatko sä tätä?", kysyit käheällä äänellä.

"Markus, pane mua." Irrotit otteesi rinnoistani, kun ohjasit kyrpäsi sisääni. Siirsit kätesi lanteilleni ja aloit naimaan minua. Voihkaisin nautinnosta jokaisella hitaalla työnnöllä. Ihana, kova kyrpäsi täytti märän pilluni uudestaan ja uudestaan.

Tunsin orgasmin aallon pyyhkäisen lävitseni, huusin kiihkosta huumaantuneena. Peitit suuni kädelläsi ja kuiskasit "shhh, hiljaa". Hidastit työntöjäsi entisestään, odotit orgasmini laantuvan. Suutelit niskaani, puristit rintojani. Tartuit kummallakin kädellä lanteistani ja aloit naimaan minua nopeammn ja nopeammin.

Hengityksesi kiihtyi ja voihkit hiljaa. "Sä tunnut niin hyvältä", kuiskasit samalla kun työnnyit sisääni viimeisen kerran. Huudahdit ja jäit taakseni. Vedit kyrpäsi ulos valuvasta pillustani ja toit sormesi klitorikselle. Pyörivin liikkein hyväilit sitä. "Aah, Markus, Markus. Hmm.." Voihkin hyväilyssäsi, kun tunsin orgasmin taas lähestyvän.

Pidit minusta kiinni. Peitit suuni kädelläsi, kun orgasmi vavisutti kehoani ja sai huutamaan. "Sä oot ihana. Äänekäs, mutta ihana", kuiskasit korvaani. Irrotit otteesi, kun hengitykseni oli tasaantunut.

Kotimatka oli hiljainen, katsoin sinua hymyillen. Halusin sinua lisää. Jätit minut kyydistä ennen kuin kukaan saattoi nähdä meidät yhdessä. Kun saavuin kotitaloni parkkipaikalla, olit sinä omallasi. Nojasit autoosi tupakka kädessä ja ohikulkiessani iskit hymyillen silmää. Saisin sinua vielä, ajattelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti