Sami III

Lue henkilön kuvaus täältä!

Säpsähdän hereille, kun avain kääntyy lukossa. Ulko-ovi avataan ja suljetaan. Eteisestä kuuluu vaatteiden kahinaa. Sykkeeni kiihtyy pelosta ja jännityksestä. 

Makaan sängyllä vatsallani, silmät kiinni, ja liikkumatta, kun makuuhuoneen ovi aukaistaan. Hengitykseni tahti tihenee. Kiihotun tästä yllätyksestä. 

Kierrät sängyn ympäri, kiinnität jalkani nilkoista ja käteni ranteista sängyn päädyissä odottaviin rautoihin. Makaan alasti x-asennossa täysin sinun armoilla. 

Käsket avaamaan suuni. Työnnät hampaitteni väliin suupallon ja sidot sen tiukasti kiinni niskaani. 

Heität peittoni pois. "Nyt oot ihan hiljaa", sanot samalla, kun laskeudut päälleni koko painollasi. 

Olen kiihottunut. Pilluni kostuu, nännit kovettuvat. Liikutat kättäsi hiuksillani, yhtäkkiä tukistat lujaa ja vedät päätäni ylös. Saat huuhdahtamaan kivusta. "Shhh, ihan hiljaa", kuiskaat ja tartut toisella kädellä kaulastani. 

Satutat ja kiihotat samaan aikaan. Silmäni täyttyvät kyynelistä, pilluni kostuu ja häpyhuulet paisuvat kiimasta. 

Irrotat otteesi, nouset päältäni ja siirryt lattialle seisomaan. Otat käteesi monisäikeisen nahkaruoskan ja sivelet sillä minua sormista varpaisiin ja takaisin.  

Ruoska iskeytyy pakaroilleni. Huudan äänettömästi kivusta ja nautinnosta. Ruoskan iskut saavat ihon kihelmöimään, kuuma tunne leviää selkään ja jalkoihin. Jatkat ruoskimista, kunnes pakarani ovat kirkuvan punaiset ja hellät. 

Tulet taas päälleni. "Vitun huora, mä nain sua sillon ku haluan", kuiskaat korvaani ja työnnät kovan kyrpäsi sisääni. 

Olet koko painollasi päälläni, vain lanteesi liikkuu, kun työnnyt hitaasti märkään pilluuni. Toinen kätesi puristuu lujasti nyrkkiin hiuksissani, pidän päätäni paikoillaan. "Tätähän sä halusit. Tätä kyrpää". Huulesi ja kielesi ovat korvallani, imet ja nuolet sitä. Parransänkesi raapii poskeani. 

Nouset päältäni. Irrotat jalkani raudoista ja käsket nousemaan polvilleni. Tulet taakseni, levität jalkani äärimmilleen ja ohjaat terskan sisääni. Puristat arkoja pakaroitani ja läimäiset toista avokämmenellä. Puren suupalloa, jotta en huuda kivusta. 

"Nyt saat huora naida". 

Työnnyn sinua vasten ja kova kyrpäsi uppoaa kokonaan pilluuni. Liikutan itseäni nopeassa rytmissä sinua vasten. Kyrpäsi täyttää pilluni yhä uudelleen. 

Olen hikinen ja hengästynyt. Kun hiljennän tahtia, käsket naida nopeammin. Olen väsynyt, mutta en uskalla olla tottelematta.

Nain sua, sun ihanaa kyrpää, kunnes tartut lanteistani ja vetäydyt ulos. Samalla, kun huudat nautinnosta, lämmin sperma osuu iholleni. Levität eritteesi hellille pakaroilleni. 

Nouset sängystä ja irroitat käteni raudoista. Käsket minut lattialle polvilleni. Sidot käteni selkäni taakse ja irrotat suupallon. 

Seisot takanani, kiinni minussa. Hivelet ruoskalla rintojani. Suljen silmät, kun ruoska ensimmäisen kerran nousee iholtani. 

Isket ensin toista, sitten toista rintaani. Nojaudun jalkojasi vasten, kun ruoska iskeytyy uudelleen rinnoilleni. Puristan käteni nyrkkiin, kun kipu saa itkemään ja kyynelet valuvat poskilleni. 

Lopetat ruoskinnan, kun rintani ovat punaiset ja kipeät. Katson, kun siirryt eteeni ja otat kyrpäsi käteesi. "Ime sitä huora, ime loppuun asti ja niele kaikki." 

Avaan suuni ja ohjaat puolikovan kyrpäsi suuhuni. Se maistuu pillultani ja spermalta. Otan sen suuhuni kokonaan ja liu'utan hitaasti huulteni välissä terskaa kohti. Kyrpäsi kovenee suussani, kun huuleni liikkuvat edestakaisin sen pinnalla. 

Kumarrut ylitseni ja avaat käteni raudoista. "Sormeta itelles orgasmi samalla ku imet". Avaan jalkojani niin, että saan sormet pillulleni. Hyväilen keskisormellani kiimasta paisunutta klitoristani. 

Kun saan orgasmin, otat hiuksistani kiinni ja työnnät kyrpäsi kokonaan suuhuni. Pidät päätäni paikoillaan. 

Vedät itsesi ulos suustani, huohotan hetken kuola valuen. "Nyt uudestaan", sanot vaatien. 

Otan kyrpäsi suuhuni ja hyväilen itselleni toisen orgasmin. Pidät taas päätäni paikoillaan, kun orgasmi vavisuttaa kehoani. 

Et irrota kättäsi hiuksistani, vaan alat naimaan rytmikkäästi suuhuni. Kyrpäsi täyttää suuni kerta toisensa jälkeen. 

Huudat, kun spermasi leviää suuhuni. Nielen sen ja imen kyrpäsi puhtaaksi. 

Käyt sängylle makaamaan, nousen lattialta hengästyneenä ja kuolaisena. Tulen kainaloosi. 

"Teinkö liikaa?", kysyt silittäen hiuksiani. 

"Et, oli aivan mahtavaa", vastaan hymyillen. 

Suljen silmät ja alan haaveille siitä, mitä seuraavalla kerralla tapahtuu.. *Kirjoittajan huomautus: Saaran ja Samin jokainen tapaaminen on aina ennalta sovittu ja suunniteltu pääpiirteittäin valmiiksi yhdessä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti