Markus III


Kello on hieman yli yhdeksän illalla, kun huomaan autosi kääntyvän naapuritalon pihaan. En ole nähnyt sinusta vilaustakaan kahteen viikkoon.

Puen nopeasti kengät, otan eteisestä lehtipinon mukaan ja lähden hymyillen ulos.  Muistan miltä tunnuit, kun nait minua kuukausi sitten rappukäytävässä. Muistan kosketuksesi, hengityksesi. Kiihotun ajatuksesta, että saisin sinua taas. 

Hetkeä myöhemmin olen ulkona ja kävelen roskakatokseen. Autosi on parkkipaikalla yksinään. Petyn hieman, kun tajuan, ettet olekaan tavalliseen tapaasi jäänyt tupakille saavuttuasi kotiin. 

Kun suljen lehtilaatikon kannen, kuulen nimeni kuiskattavan. Vaikka tunnistan äänesi, säikähdän niin, että kiljaisen. 

Pian jo seison edessäsi talvikengissä, pitkissä villasukissa, lyhyessä yöpaidassa ja pitkässä, avonaisessa villatakissa roskakatoksen takana. Hymyilet ja astut luokseni, painat huulesi huulilleni. Kätesi tarttuvat pakaroihini. 

Kätesi vaeltavat pakaroitani niskaan, hiuksiini ja takaisin, samalla kun suutelet minua. 
Painat minut seinää vasten, nostat yöpaitaani paljastaen rintani. Kiihko ja kylmä ilma saavat nännit kovettumaan. Otat toisen nännin suuhusi ja imet sitä. Imet kovaa. Puristat toisen rinnan käteesi. 

-Markus, pane mua, saan kuiskattua, kun yhä vain imet ahnaasti kovaa nänniäni.

Irrotat otteesi rinnoistani ja riisut alushousuni. Seisot edessäni ja katsot silmiini, kun työnnät kaksi sormea sisääni. Siirrät kosteat sormet klitorikselleni ja hyväilet minut taitavasti orgasmin partaalle. 

Katsot hymyillen silmiini yhä, kun orgasmi vavisuttaa kehoani ja saa pilluni sykkimään. Työnnät sormesi taas sisääni ja liikutat niitä hitaasti sisään ja ulos. Siirryt taas klitorikselle ja tulen uudelleen. Tartun takkisi kauluksiin, kun toinen orgasmi saavuttaa huippunsa ja saa jalkani heikoiksi. 

-Pane.. Pane mua, saan kuiskattua hengästymiseltäni. 

Käännät minut selkä itseesi päin, nostan käteni seinää vasten ja levitän jalkani. Tulet kiinni minuun ja tunnen kovan kyrpäsi työntyvän sisääni. 

Nait minua. Kyrpäsi liikkuu märässä pillussani nopeaan tahtiin. Kylmä ilma saa hengityksen höyryämään ja ihon kanalihalle. 

-Saara, sä tunnut helvetin hyvältä, sanot hiljaa ja hiljennät työntöjesi tahtia. 

Pysähdyt ja nostat kätesi rinnoilleni. Puristelet niitä ja pyörität nännejä sormiesi välissä. Kun voihkaisen, tuot toisen käden suulleni. Suutelet niskaani. Haluan huutaa nautinnosta, mutta pysyn sanattomasta pyynnöstäsi hiljaa. 

Siirrät kätesi lanteilleni ja jatkat naimistani. Kova kyrpäsi täyttää täydellisesti tiukan, märän pilluni. Liikut hitaasti, hitaammin. Kunnes kiihdytät tahtisi loppuhuipennukseen. 

Tunnen sykkivän kyrpäsi, kun laukeat sisääni. Halaat minua takaapäin ennen kuin irrotat otteesi ja vetäydy ulos pillustani. 

Nostat housujasi, kun käännyn lähteäkseni. Yllättäen tartut käteeni ja vedät luoksesi. Painat huulesi huulilleni ja suutelet kiihkeästi.

-Kiitos Saara, sanot hymyillen. Hymyilen sinulle takaisin ja lähden tyydytettynä, onnellisena kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti