Tuomas III

Lue henkilön kuvaus täältä!

Suuren hotellin salissa kimmeltää kulta, ihmiset nauravat ja kristallilasit kilisevät. Varmistan alkupalojen sujuvan tarjoilun.

Yht'äkkiä huoneen täyttää korvia vihlova ujellus. Hotellin henkilökunta pyytää juhlakansaa poistumaan pikaisesti salista. Palohälytys saa kaksisataapäisen joukon ulos pakkaseen nopeasti. Juuri, kun saavun viimeisten joukossa hotellin ulko-ovelle, saapuu pihaan paloauto. Palomiehet häviävät nopeasti sisälle.

Hetken kuluttua ujellus lakkaa ja palomiehet siirtyvät takaisin autoon. Kiirehdin viimeisenä poistuvan miehen luo ja kysyn, mikä tilanne. 

Nostan katseeni palomiehen silmiin.

-Ei helvetti. Tuomas! huudahdan samalla, kun käännän katseeni pois sinusta.

-Kaikki hyvin. Väärä hälytys, voitte palata sisälle, vastaat kuuluvalla äänellä saaden ihmiset liikkumaan ulko-ovea kohti ja takaisin sisälle. 

Tunnen katseesi viipyvän minussa. 

-Täytyy mennä, kuiskaan ja pakenen juhlakansan mukana paikalta.

Kun ehdin hengähtää kiireen keskellä, muistan kosketuksesi tunnun pillullani. Huokaan. Tunnen nännieni kovenevan ja pilluni kostuvan, kun ajattelen sinua. 

Ravistan itseni irti haaveilusta ja päätän, ettei enää ikinä sinua. Ei enää ikinä.

Juhlien jälkeen, väsyneenä suljen hotellihuoneeni oven. Nojaan oveen ja riisun korkokengät jaloistani. Säpsähdän, kun ovelle koputetaan. Avaan sen ja näen sinut hymyilevän edessäni. 

-Sä et voi olla täällä

-Saara, sanot äänellä, joka saa sydämeni hakkaamaan entistä hurjemmin. 

-Voisitko sä vaan mennä.. 

Olet ihan liian komea palomiehen vaatteissasi. En voi estää itseäni, vaan tartun kaksin käsin kasvoihisi ja painan huuleni huulillesi. Vastaat suudelmaan ja kätesi ottaa tiukan otteen pakaroistani. Sydämeni hakkaa kiivaasti, korvissa soi. Tuntuu ihan hullulta olla taas tässä, sinun syleilyssä. 

-Tai tulla, jatkan kesken jäänyttä lausettani ja vedän sinut mukanani huoneeseen. 

Tulet taakseni, suutelet kaulaani. Painaudun sinua vasten ja ohjaan toisen kätesi paljaalle pillulleni. 

-Etkö sä koskaan käytä alushousuja, kysyt samalla, kun hyväilet klitoristani. Huokaan hymyillen. 

-Tuomas.. Voitko sä naida mua noi vaatteet päällä? Hmmm...

Toinen kätesi hakeutuu rinnoilleni, puristat kovaa ja työnnät samalla sormen sisääni. Sormesi liikkuu märässä pillussani taidokkaasti. 

Juuri ennen orgasmia vetäydyn otteestasi irti. Pyydän sinua avaamaan mekkoni vetoketjun ja riisumaan minut. Seison edessäsi alasti, katselet minua hymyillen ja saat minut kiihottumaan vielä enemmän.

Nostat minut syliisi, kävelet sängyn viereen ja lasket minut sille. Levität jalkani ja tulet päälleni. Suutelet vartaloani, vatsaani, rintojani, kaulaani. Kun huulesi painautuvat huulilleni, työnnät kyrpäsi sisääni.

Painaudut minua vasten ja nait minua hitain liikkein, samalla suudellen. Huulesi pysyvät huulillani, vaikka yritän kääntyä pois. 

Karheat vaatteesi hiertävät paljasta ihoani. Nostan jalkani ympärillesi, käteni hiuksillesi, liikun kanssasi samaan tahtiin.

Kova kyrpäsi työntyy sisääni yhä uudelleen. Siirryt suutelemaan kaulaani. Saat minut voihkimaan ääneen. 

-Saara, Saara... Aaah!, huudahdat lauetessa sisääni. 

Vetäydyt nopeasti ulos minusta ja  painaudut koko painolla päälleni. Silitän hien kostuttamia hiuksiasi. 

Nouset päältäni ja riisut kaikki vaatteesi. Tulet viereeni, nojaat päätäsi toiseen kämmeneen, toinen käsi siirtyy valuvalle pillulleni. Ihosi on hikinen ja kuuma.

Sormesi liikkuvat vuoroin klitoriksella ja sisässäni. Pitkität nautintoa hidastamalla ja työntämällä sormet sisääni aina, kun olen saamassa orgasmin.

-Tuomas, nuole mua..

Naurahdat ja siirryt jalkoväliini. Levität sormilla uloimpia häpyhuuliani ja nuolet pilluani alhaalta klitorikselle. Nuolet minua hitaasti ja pitkään.

Joka kerta, kun kielesi kärki osuu klitorikseeni, kehoni värähtää ja huuliltani kuuluu voihkaisin. Hengitykseni on katkonaista.

Siirryt imemään klitoristani. Vuoroin imet hellästi, vuoroin liikutat kieltäsi sillä. Koko vartaloni värisee, kun laukean ensimmäisen kerran.

Jatkat imemistä ja pian tulen toistamiseen. Kun toinen orgasmi laantuu. Siirryt taas nuolemaan pilluani alhaalta ylös. Käyn jatkuvasti kolmannen orgasmin partaalla.

Yllättäin lopetat nuolemisen ja työnnät kielesi pilluuni. Liikutat kieltäsi sisälläni. Tuntuu järisyttävän hyvältä. Työnnän itseäni suutasi vasten ja huudan nautinnosta, kun laukean kolmannen kerran.

Pilluni sykkiessä lopetat hyväilyni ja siirryt taas päälleni. Samalla, kun huulesi painuvat huulilleni, kyrpäsi täyttää pilluni. 

Nait minua kiivain työnnöin. Kun saan neljännen orgasmin, puren hampaani kaulaasi ja upotan kynteni selkääsi. 

Huohotan hikisenä allasi. Kyrpäsi tuntuu valtavalta ja jokainen työntö aiheuttaa kipua ja nautintoa saamaan aikaan.

Ujutan toisen käteni klitorikselleni ja tyydytän itseni vielä viidenteen orgasmiin. Sinä nait minua yhä kiivaasti ja kiihtyvään tahtiin. Juuri, kun viimeinen orgasmini saavuttaa huippunsa ja saa kehoni vapisemaan, sinä huudahdat ja laukeat sisääni.

Hikisinä, huohottavina ja uupuneina kietoudumme toisiimme.

-Tämä oli kyllä viimeinen kerta Tuomas, kuiskaan, kun hengitykseni on hieman tasaantunut. Sinä hymyilet silmät kiinni ja tiedät, kuten minäkin, ettei se ole totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti