Joona III


Seisoin eteisessä selkä ulko-ovelle päin, alasti, korkokengissä. Avasit oven ja kävelit luokseni. "Hyvä, täällä ollaan kuten pitääkin." Seisoin hiljaa ja liikkumatta, odotin käskyjäsi. Heitit vaatteet päältäsi ja istuit nojatuoliin taakseni. Katselit kauan ja kerroit, etten pääsisi helpolla. Olisin hikinen ja lopen uupunut, kun viimein lähtisit. Kiihotuin ajatuksesta ja tunsin pilluni kostuvan.

Käskytit minua kyykkyyn, kerta toisensa jälkeen. Hengitykseni alkoi kiihtyä, kun tulit taakseni polvillesi ja käskit jäädä alas. Työnsit suuren dildon pilluuni ja sait minut huutamaan. Käskit jatkaa. Aina, kun olin alhaalla, dildo työntyi sisääni. Halusin jäädä siihen, pyörittämään lanteita, mutta sinä käskit ylös. Uudelleen alas, dildo pilluun ja ylös. Uudelleen ja uudelleen.

Käskytit minut maahan selälleen, polvet koukkuun ja kädet niskan taakse. Tulit hajareisin seisomaan polvieni kohdalle ja aloitin vatsat. Ylhäällä sain imeä kovaa, isoa kyrpääsi. Mutta vain hetken. Liikuin nopeasti, jotta saisin sen suuhuni aina mahdollisimman pian. Himo oli tehdä hulluksi. Jälleen kerran nousin ylös, otin terskasi suuhuni ja jäin imemään sitä himokkaasti. Vedit kyrpäsi suustani ja käskit jatkamaan liikettä.

Käskytit minut kääntymään lattialla, vatsalleni, kädet niskan taakse. Levitit jalkojani. Aina, kun nostin ylävartaloni lattiasta, työnsit dildon sisääni. Iso dildo työntyi rajusti kerta toisensa jälkeen sisääni. Jatkoin pitkään, niin pitkään, että orgasmi sai tärisemään ja kiimaiseen pilluuni sattui. Jäin makaamaan kasvot kiinni lattiassa ja huohotin. Käskit minut ylös.

Olin hikinen ja hengästynyt. Pilluni janosi lisää, kovaa tyydyttäjää sisäänsä, suuni halusi imeä kyrpääsi. Mutta sinä käskit minut askelkyykkäämään suuren eteishallin päästä päähän. Haparoivin askelin, korkokengät jalassa tottelin. Eteinen tuntui loputtoman pitkältä. Kun käännyin takaisin, sinä istuit nojatuolissa, kyrpä kädessä ja hymy kasvoilla.

"Hyvä tyttö", sanoit kun otin viimeisen askeleen ja pääsin luokseni. "Nyt saat kyrpää". Polvistuin eteesi, otin kyrvästäsi kädellä tukevan otteen ja nuolin terskaa, pyöritin kieltä sen ympärillä. Nuolin ja imin pallisi. "Ime sitä. Ime kunnolla." Otin kyrpäsi suuhuni ja imin, liikutin kättä ja suuta samaan tahtiin sen sileällä, suonikkaalla pinnalla. Tunsin kätesi tarttuvan hiuksiini ja pakottavan suuni alemmaksi. Kyrpäsi työntyi syvälle suuhuni kerta toisensa jälkeen.

Käskit minut ylös, vedit syliisi ja ohjasit kyrvän sisääni. Voihkin nautinnosta ja kivusta. Iso kyrpäsi upposi syvälle sisääni, kiimaiseen, märkään pilluuni. Tartuit rintoihini ja puristelit niitä lujaa, otit nännin suuhun ja imit rajusti. Kiljaisin ja huohotin, kun orgasmi sai selän kaarelle ja pillun supistelemaan kyrpäsi ympärillä. Tartuit pakaroihini ja pakotit jatkamaan liiketttä sylissäsi. Pilluuni sattui, vaikeroin. "Helvetti sä tunnut hyvältä"; sanoit hiljaa ja laukesit sisääni.

Kun sydämesi syke rauhoittui, suutelit minua otsalle ja nousit pukemaan. Otin ison dildon käteeni ja työnsin sitä hitaasti rintojeni välissä. Katselin sinua ja nuolin huuliani. Halusin sinua vielä. Sait vaatteet päällesi ja kengät jalkaasi, pysähdyit katsomaan minua, Työnsin dildon pilluuni, voihkaisin ja purin huultani. Työnsin dildoa hitaasti sisääni, silmät sinussa.

Astuit viereeni ja käskit maahan kontilleni. Tulit taakseni, otit kovan kyrvän housuistasi ja työnsit sen syvälle valuvaan pilluuni. Kaaristin selkäni ja voihkin työntöjesi tahdissa. Kätesi puristivat lanteitani koko ajan lujemmin. Raju orgasmi sai huutamaan.

Käänsit minut itseesi päin ja nousit ylös. Otit hiuksistani kiinni ja työnsit kyrpäsi syvälle suuhuni. Iso, paksu kyrpäsi liikkui suussani vauhdikkailla työnnöillä. Irrotit otteesi hiuksistani ja käskit imeä. Otin kädellä kyrpäsi juuresta kiinni ja imin terskaa ahnaasti.

Käänsit minut takaisin kontilleni ja työnsit kyrpäsi arkaan pilluuni. Nait rajusti, kädet puristivat lanteitani. Neljäs orgasmi vavisutti kehoani, sinä jatkoit naimistani. Pyysin jo lopettamaan, pilluuni sattui valtava kyrpäsi. Työnnyit sisääni aina vain uudelleen, samalla tahdilla. "Joona lopeta, lopeta jo" vaikeroin hiljaa.

Käskit kääntymään, kun vihdoin vedit kyrpäsi sisältäni. "Suu auki." Olin polvillasi edessäsi, avasin suuni, katsoin silmiisi. Kätesi liikkui kyrvällä ja laukesit kasvoilleni.

"Joko riitti?", kuiskasit korvaani ja suutelit otsaani. Käperryin nojatuoliin, johon minut nostit. Hymyilin, sperman sotkemaa hymyä. "Nähdään. Ja naidaan.", huikkasit vielä ovelta, kun lähdit. Huokaisin hiljaa ja vaivuin uupuneena, hikisenä syvemmälle tuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti