Joona II


Lojuin eteisen suuressa nojatuolissa, toinen jalka käsinojalla. Vain korkokengät asusteena odotin sinua. Avasit oven ja naurahdit minut nähdessäsi. Riisuit itsesi nopeasti sanomatta mitään. Seisoit edessäni alasti. Katsoin sinua huulta purren. Täydellinen, lihaksikas runkosi auringon päivettämä, toinen kätesi tatuointien peittämä.

Ihana, suonikas kyrpäsi näytti valtavalta. Voihkaisin, kun muistin miltä se tuntui sisälläni. Olin pyytänyt saada katsella, kun tyydytät itseäsi. Heitin sinulle öljypullon. Levitit öljyä vatsan ja rintojen lihaksille ennen kuin siirryit kyrpääsi. Runkkasit itseäsi rajusti ja minä huokailin ihastuksesta. Kiihotuin ja kostuin. Kun kosketin rintaani, käskit lopettaa. Voihkaisin ja kiemurtelin kiduttavassa, ihanassa kiimassa. Kätesi pysähtyi ja jatkoit kyrpäsi hyväilyä hitaasti, hitaammin, kiihdyttäen taas rytmiään.

Kävelit tuolini eteen ja laukesit päälleni. Siirsin katseeni kyrvästä silmiisi, katsoit minua hymyillen kiduttavan kauan. Kumarruit suutelemaan ja kun nostin käteni niskaasi, irrotit otteeni. Työnsit sormen sisääni, vingahdin. Liikutit sormea märässä pillussani taidokkaasti ja jo muutaman rajun työnnön jälkeen laukesin.

Orgasmin vielä ravistellessa kehoani, nostit minut ylös, istuit paikalleni ja vedit minut syliisi. Käskit pitää kädet selän takana ja minä tottelin, vaikka halusin koskea sinua, upottaa punaiset kynteni ihoosi. Ohjasit kyrvän sisääni. Huusin nautinnosta, kun täytit kiimaisen pilluni. Otit rintani käsiisi ja puristit niitä rajusti, imit ja näykit kovia nännejä. Toinen orgasmi aaltoili ylläni, pilluni sykki kyrpäsi ympärillä.

"Nai mua", äänesi oli vaativa. Aloin ratsastaa sinulla, sinä laskit kätesi käsinojille ja käskit katsoa silmiisi. Huulta purren liikuin päälläsi, katsoit minua hymyillen. Voihkaisin joka kerta, kun iso kyrpäsi upposi syvälle tiukkaan, märkään pilluuni. Voihkaisin kivun sekaisesta nautinnosta. "Hitto sä tunnut niin hyvältä", sanoit ja tartuit lanteistani kiinni. Pakotit minut liikkumaan nopeammin ja nopeammin.

Juuri kun orgasmi taas alkoi vavisuttamaan kehoani, puristit pakaroitani ja huusit jotain. Yhdyin huutoosi, kun laukesin kanssasi samaan aikaan. Ennen kuin orgasmi päästi minut otteestaaan, pyöritit peukaloasi jo klitoriksellani.Voihkin kovaan ääneen, sinä hymyilit virnistellen. Orgasmi voimistui voimistumistaan ja laukesin vielä uudestaan. Vedit minut syleilyysi ja odotit hetken hengitykseni tasaantumista.

Nostit minut päältäsi ja menit pukemaan vaatteesi. Minä jäin tuoliin voipuneena, sykkivä pillu arkana, valuvana. Tulit luokseni, suutelit ja iskit silmää. Ovenraosta huikkasit vielä, "Nähdään. Ja naidaan." Ei ihan heti, minä ajattelin oven painuessa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti