Tuomas I


Olin järjestänyt näitä häitä kauan, morsian halusi jatkuvasti jotain muuta entisen erinomaisen tilalle. Vihdoin oli urakan viimeinen päivä ja hääjuhla valmiina alkamaan. Seisoin juhlavieraiden seassa ja haaveilin jo siitä, kun saan ottaa korkokengät jalasta, heittää kukkamekon nurkkaan ja hypätä omaan sänkyyn.

Oli bestmanin puheen vuoro, järjestelin kahvipöytää. Jähmetyin paikalleni, kun kuulin tutun äänen soivan mikrofonissa. "Tuomas", kuiskasin ja käännyin katsomaan lavalle. Vuosien saatossa olit miehistynyt, mutta sinulla oli se sama ääni, samat silmät, sama hymy. Tunsin punastuvani, kun katsahdit minuun. Olit komea puvussasi, sinisessä paidassa ja vaaleassa kravatissa.

Olin vuosia sitten, nuorena, lähes vielä teininä, ollut salaa sinuun rakastunut. Olin roikkunut kanssasi samoissa porukoissa, nauratut äänekkäästi hölmöille jutuillesi. Haaveillut sinusta. Mutta sinä pidit vain pinnallisista tytöistä, olin sinulle liian tavallinen, tylsä. "Saara, hei. Sä näytät hyvältä." Tervehdit ohimennen puheesi jälkeen, kun hait kahvia pöydästä.

Salaa katselin sinua pitkin iltaa. Huomasin hymyn aina tarttuvan silmiisi, kun sait minut kiinni katseesta. Hymyilin takaisin ja käänsin pääni pois. Mietin millaista kanssasi olisi rakastella, levätä vahvoilla käsivarsillasi. Ravistin hullut mietteet päästäni pois ja lähdin viimeistelemään yläkertaan hääparin huonetta.

"Saara", kuulin äänesi takaani, olit seurannut minua yläkertaan. Käännyin puoleesi, seisottiin ihan lähekkäin. Yllätin itsenikin, kun kurotin puoleesi ja painoin huuleni huulillesi. Vastasit suudelmaan rajusti, kätesi tarrasivat pakaroihini ja puristit kovaa. Kielesi liikkui suussani vaatien lisää. Painoit minua itseäsi vasten, tunsin sydämesi kiivaat lyönnit, tunsin kyrpäsi vaatteiden läpi.

Työnsit sinut kauemmaksi. Kävin sulkemassa oven ja käänsin avainta lukossa. Kävelin hitaasti luoksesi, tartuin kädestäsi ja johdatin sängyn eteen. "Saara, eihän me voi.." Hiljensin sinut suudelmalla. "Ole hiljaa, sä oot nyt mun", kuiskasin. Työnsit sinut sängylle, otin yöpyödältä käsiraudat ja kiinnitin sinut ranteista rautaiseen sängynpäätyyn. Et vastustellut enää.

Löysäsin kravattiasi, siirsin sen silmillesi ja kiristin. Olit kokonaan minun. Avasin paitasi napit, suutelin kaulaasi, kiusoittelin kielellä nännejäsi. Istuin päällesi, levitin paidan ja hyväilin paljasta ylävartaloasi. Hieroin alapäätäni housujesi etumukseen, voihkin kiimasta.

Nousin sängystä ja riisuin itseni. Otin kengät jalastasi, avasin housusi hitaasti ja vielä hitaammin riisuin ne. Tulin viereesi ja kumarruin päällesi, otin leuastasi kiinni ja ohjasin kovan nännin suuhusi. Sinä imit vuorotellen kumpaakin nänniä ahnaasti. "Hmm, Tuomas. Ime, ime kovempaa. Vielä, vielä."

Pilluni valui jo, kun siirryin päällesi ja ohjasin kovan kyrpäsi sisääni. Ratsastin sinulla hitaasti, kiihotuin lisää katsellessani sinua. Liikuit allani samaan tahtiin. Voihkin hiljaa.

"Tuomas! Tuomas! Ootko sä siellä?" Naisen ääni huusi ja oveen koputettiin. Pysähdyin ja nousin päältäsi, kävelin ovelle ja kuiskasin "ei, ei ole Tuomas". Oven takaa kuului mutinaa ja askeleet kaikkosivat. Jäin nojamaan oveen ja hyväilin klitoristani. Voihkin ja lopulta melkein huusin, kun valtava orgasmi jyräsi päältäni.

Hengityksen tasaannuttua hieman, tulin sängyn luo. Otin yöpöydältä paperia ja pienen kannun. Pyyhin eritteeni kyrvästäsi ja valutin siihen kannusta reilusti sulaa suklaata. Tartuin kyrvän juuresta kädellä ja aloin nuolla sen päätä kuin tikkaria. Välillä otin terskan suuhun ja imaisin rajusti. Sain sinut huutamaan nautinnosta. Kaadoin lisää suklaata. Imin ja nuolin kovaa kyrpääsi, samalla itse kiihottuen lisää.

Irrotin toisen kätesi raudoista, nostin kravatin silmiltäsi, annoin yöpöydältä dildon käteesi. "Nai mua tällä." Työnsit dildon rajusti sisääni ja vedit sen äkkiä ulos. Toisen kerran, kolmannen. Jätit dildon sisääni ja hyväilit klitoristani. "Nai mua", vaikeroin hiljaa samalla, kun runkkasin kovaa, suklaan sotkemaa kyrpääsi. Nait minua dildolla, voihkin äänekkäästi. Lämmin spermasi sekottui käsiini, kun laukesit. Painoin pääni lakanoihin, orgasmi sai minut vaikeroimaan ja vavahtelmaan.

Nousin sängystä ja kävin pikaisesti huoneen yhteydessä olevassa suihkussa. Kun tulin pyyhe päällä huoneeseen, pyysit minua irroittamaan toisenkin kätesi. En vastannut mitään, puin vaatteet päälleni.

"Jotta tiedät, mistä jäit paitsi Tuomas", kuiskasin korvaasi ja lähdin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti